K9 UNITSS APS

AUTORISERET VAGTSELSKAB  –  SPECIAL TRÆNEDE OG CERTIFICEREDE HUNDE

OM K-9 UNIT SPECIAL SERVICE

K9 Unitss ApS blev grundlagt september 2019. Baggrunden for grundlæggelsen er, at jeg har trænet PH i 25 år, derudover har jeg været vagtchef hos Triumph Total Security, hvor jeg bl.a havde ansvaret for sikkerheden af krydstogtskibene i Københavns havn, som omfattede

  • Planlægge-koordinere-sikkerhed
  • Kommunikation direkte med skibene
  • Gennemlysning af bagage
  • Sikkerhedstjek og eskortering af diverse leverandører til skibene.
  •  

Gennem hele min karriere har jeg stort set altid haft specialhunde med på mine 12 timers vagter. Mine specialhunde har udført rigtig mange spor og søg i alle genre i miljøer hvor alt er blevet  opsporet. Endvidere har K9 Unitss ApS trænet og leveret special hunde til bl.a Nordsjællands politi.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

da_DK